Eerste elftal

Zondagavondwedstrijd 20:00 uur: Hoe is het de Twente-supporters bevallen?

Zondagavondwedstrijd 20:00 uur:  Hoe is het de Twente-supporters bevallen?

FC Twente speelde zondag voor het eerst dit seizoen een thuiswedstrijd om 20:00 uur. Elke eredivisieclub speelt volgens de regels ieder seizoen maximaal één thuiswedstrijd op zondagavond 20:00 uur. In aanloop naar de wedstrijd waren de meningen verdeeld over dit afwijkende tijdstip. Er was een groep tegenstanders, maar ook een groep voorstanders.

Er was tegenstand om diverse redenen. Dit had onder andere te maken met de bedtijd van de kinderen, dat de mensen op maandag gewoon weer moesten werken etc. Voorstanders waren onder andere amateurvoetballers die op zaterdag- of zondagmiddag de wedstrijden van FC Twente moeten missen. Ondanks het tijdstip was de Grolsch Veste bijna uitverkocht, want 29.500 stoelen van de in totaal 30.000 waren bezet.

De vraag is nu hoe jullie supporters de zondagavondwedstrijd hebben ervaren. Is het voor herhaling vatbaar? Laat het ons weten via de onderstaande poll.

Poll

Hoe is de zondagavondwedstrijd van 20:00 uur jou bevallen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties