Eerste elftal

Zweedse media hebben weinig vertrouwen in Hammarby IF: "Ik acht de kans heel klein"

Zweedse media hebben weinig vertrouwen in Hammarby IF: "Ik acht de kans heel klein"

FC Twente staat voor een cruciale wedstrijd tegen het Zweedse Hammarby IF. Een 1-0 voorsprong wordt verdedigd om een plek in de derde voorronde van de Conference League te bemachtigen. Echter acht de Zweedse media de kansen van Hammarby IF klein in om een resultaat te halen.

"Het positieve voor de Bajen is dat er vorige week slechts met 1-0 werd verloren in Enschede, daarom maken ze vanavond nog kans in de terugwedstrijd", zo vertelt Jon Persson, een Zweedse journalist tegenover fotbolldirekt.se.

De journalisten in Zweden hebben niet veel vertrouwen in de groen-witten in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Twente. Wat zijn de kansen voor Hammarby om vanavond het resultaat om te draaien tegen FC Twente? "Ik acht de kans heel klein. Ik vind Twente te groot voor de ploeg die Hammarby heeft op dit moment", aldus Persson.

De eerste wedstrijd bleef steken op een 1-0 overwinning voor FC Twente, ondanks de vele kansen die de Tukkers kregen. "Het is duidelijk dat er vanavond alles kan gebeuren. Ik denk dat Hammarby het erg moeilijk zal vinden om de rollen om te draaien tegen Twente." En wat zijn de sterke kanten van Hammarby? "Het team compact houden en geen doelpunten tegen krijgen. Dat is het allerbelangrijkste, want dan leeft de wedstrijd voor Hammarby tot het einde", besluit de Zweedse journalist in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties