Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Eigenlijk ben ik blij, want anders was FC Twente niet op mijn pad gekomen”

“Eigenlijk ben ik blij, want anders was FC Twente niet op mijn pad gekomen”

Henk van Schaik speelt sinds deze zomer voor Jong FC Twente, dat hem overnam van ADO Den Haag. Vorig seizoen zat de verdediger enkele keren bij de eerste selectie. Toch liet de club hem zonder slag of stoot naar FC Twente vertrekken.

“Het is bij ADO niet gelopen zoals ik wilde”, zegt Van Schaik tegen het Leidsch Dagblad. “Dat is klote, maar ik ben eigenlijk blij want anders was FC Twente niet op mijn pad gekomen, met zo’n mooi contract en perspectief.”

Op de eerste training bij zijn nieuwe club ging het echter al mis toen de 19-jarige speler een voetblessure opliep. “Een streep door de rekening. Bij een nieuwe club wil je je bewijzen, maar het ging op de eerste dag al mis. De prognose was dat het een paar maanden zou duren. Gelukkig bleef dat beperkt tot twee. Toch was het pittig. Ik ben een heel nieuw leven begonnen aan de andere kant van het land. Voor het eerst ben ik het huis uit.”

Foto: Orange Pictures

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op