FC Den Bosch is het helemaal kwijt en verliest na een 3-0 voorsprong

FC Den Bosch is geen schim meer van de ploeg die eerder dit seizoen maar liefst 15 wedstrijden ongeslagen bleef. Dit bleek vrijdagavond nog maar eens toen de ploeg voor eigen publiek een 3-0 voorsprong verspeelde.

FC Den Bosch begon sterk aan de wedstrijd en ging rusten met een 3-0 voorsprong. De supporters hadden het ook prima naar hun zin en zongen: FC Twente is de volgende. Iets te voorbarig zo bleek.

Na rust was het Telstar dat het initiatief naam en nog voor het uur verstreken was, weer gelijk stond. De drie treffers werden gescoord in slechts tien minuten tijd. Hier bleef het niet bij want in de 70e minuut scoorde de ploeg uit Velsen-Zuid ook nog eens de 4-3.

Door de nederlaag lijkt FC Den Bosch nu definitief uitgeschakeld in de strijd om de titel. Aanstaande vrijdag komen de Bosschenaren op bezoek in de Grolsch Veste. Een mooie kans voor FC Twente om de genadeklap uit te delen.