FC Nordsjaelland verslaat FC Twente in matig oefenduel

In de voorbereiding, die voor FC Twente de nodige vertraging heeft opgelopen, hebben de Tukkers vanavond verloren van het Deense FC Nordsjælland. Op het terrein van V.V. Mariënveld werd het 0-1 voor de ploeg van oud FC Twente-aanvaller Joshua John. FC Twente speelde voor het eerst met de nieuwe sponsor op het shirt; Pure Energie.

[google]Het hoogtepunt van de eerste helft viel aan Twentse kant. Van der Heyden zag zijn inzet op de paal verdwijnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de 49ste minuut gescoord door de Slowaak Stanislav Lobotka. Lobotka speelde op een blauwe maandag in 2013 voor Jong Ajax op huurbasis.

Stevens, Schmidt, Bijen, Andersen, Van der Lely, Mokotjo, Van der Heyden (46. Ebecilio), Ziyech, Ede, Oosterwijk, Gouriye.

rust 0-0 van der heyden heeft paal geraakt.

49. 0-1 nordsjaelland