FC Twente begint goed aan voorronde Champions League

FC Twente Vrouwen is goed begonnen aan de voorronde van de Women's Champions League. In Hengelo werden de vrouwen van Ferencvaros met 2-0 verslagen.

Voor rust ging de wedstrijd gelijk op en werd er niet gescoord. In de tweede helft wisten de Twentenaren het verschil te maken. Tashira Renfurm scoorde een schitterend doelpunt na een afgeslagen corner. Ook het tweede doelpunt mocht er wezen. Een vrije trap van Stefanie van de Gragt spatte uiteen op de paal, waarna Renate Jansen in de rebound hard binnen schot.

[google]Aanstaande donderdag is in Oldenzaal het FC Jeunesse Junglinster de volgende tegenstander van de ploeg van trainer Arjan Veurink. De Luxemburgse ploeg ging in de eerste wedstrijd met 5-1 ten onder tegen Tel Aviv.

FC Twente Vrouwen - Ferencvaros 2-0

1-0 Renfurm (49)
2-0 Renate Jansen (68)

Opstelling FC Twente Vrouwen: Ubachs, Roetgering, Vd Gragt, Kerkdijk, Munsterman, Vd Sanden, Heuver, R. Jansen, Renfurm, Roord, E. Jansen.