FC Twente bekert verder na overwinning in Sneek

FC Twente heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De club uit Enschede speelde woensdagavond op bezoek bij ONS Sneek, waar de ploeg met 1-3 wist te winnen.

FC Twente nam vanaf het begin het heft in handen. Na een kwartier spelen braken de bezoekers de score open, Haris Vučkić leidde vanaf de zijkant met een hard schot de 0-1 in. Vlak voor rust verdubbelde Adnane Tighadouini deze score met een schot waar de doelman van de Friezen het antwoord op schuldig moest blijven.

[google]Ook in de tweede helft nam FC Twente het voortouw. In de 57ste minuut tekende Michael Liendl met een schot via de onderkant van de lat voor de 0-3. De thuisploeg gaf zich echter niet zonder slag of stoot over. Na ruim een uur spelen kwam ONS Sneek namens Curty Gonzales op fraaie wijze op 1-3. Verdere kansen mochten niet baten en hiermee heeft FC Twente zich geplaatst voor de tweede ronde van de beker. Aanstaande donderdag wordt de tegenstander bekendgemaakt.