FC Twente bekijkt mogelijkheden voor terugkeer Bruns

Gisteren boekte Heracles Almelo een knappe zege op Feyenoord, dat op nummer 3 in De Eredivisie staat. Onder het publiek gisteren bevonden zich ook scouts van FC Twente. De delegatie kwam specifiek voor één speler, en laat het dan ook nog eens zo zijn dat hij scoort. De club in Enschede kijkt nu naar de mogelijkheden om de speler terug te halen.

[google] TwenteSport meldde dat scouts van FC Twente aanwezig waren tijdens de wedstrijd Heracles tegen Feyenoord. Hel doelwit is Thomas Bruns. Op financieel gebied een goede optie voor de Tukkers. Tussen 2003 en 2011 doorliep hij de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles. In 2011 wist Heracles de speler te strikken, tot grote ergernis van voormalig Twente trainer Michel Preud'homme. Hij had Bruns liever naar Enschede zien vertrekken.
Het contract van Thomas Bruns in Almelo loopt af, en verlenging is niet aan de orde. Dat betekend dat de FC Twente de middenvelder vrij eenvoudig kan overnemen in de zomer. Dit zou dan ook gelijk de terugkeer van Bruns betekenen.

Gisteren stond Heracles lange tijd op een 1-0 voorsprong. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte uitgerekend Bruns daar 2-0 van en besliste de wedstrijd daarmee definitief. "Vanaf minuut één geloofde ik in een overwinning", zei de voetballer na afloop. "De eerste helft deden we niets onder voor Feyenoord en dat zag je de tweede helft terug. Lekker dat ik dan nog een doelpunt mag maken in mijn honderdste wedstrijd." aldus Bruns na afloop van het duel.