FC Twente boekt ruime zege op vv Oldenzaal

FC Twente is de oefencampagne in de voorbereiding op het seizoen 2014/2015 begonnen met een ruime zege. Op Sportpark De Thij werd vv Oldenzaal met ruime cijfers verslagen.

De profs begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Binnen tien minuten opende Youness Mokhtar de score. De Noorse spits Torgeir Børven verdubbelde de score en wist even later ook de 0-3 te scoren. Vervolgens scoorde Quincy Promes met een hard schot de 0-4. Vlak voor rust wist Shadrach Eghan ook twee keer het net te vinden, waardoor de ruststand 0-6 was.

[google]Na rust ging FC Twente vrolijk verder met scoren. De Peruaan Renato Tapia scoorde de 0-7. Luc Castaignos benutte vervolgens een strafschop. De talenten Bilal Ould-Chikh en Merlin Schütte maakten het tiental aan doelpunten compleet. Opnieuw Castaignos en invaller Hölscher bouwden de score uit naar 0-12. De thuisclub wist de eer nog wel te redden door uit een hoekschop te scoren. Het slotakkoord was toch voor de gasten: ook de Duitse talenten Merlin Schütte en Tim Hölscher wisten hun tweede treffer van de wedstrijd te scoren.