FC Twente Nieuws

FC Twente drijft prijs Zerrouki op met contractverlenging tot 2025

FC Twente drijft prijs Zerrouki op met contractverlenging tot 2025

FC Twente en Ramiz Zerrouki zijn tot een akkoord gekomen om het huidige contract open te breken en te verlengen. Het contract van de middenvelder loopt nu nog tot 2023 waarbij FC Twente een optie heeft om het contract te verlegen tot 2024. Beide partijen zijn nu een contract overeengekomen tot medio 2025.

De kans is zeer klein dat Zerrouki het nieuwe contract uit gaat dienen. De middenvelder heeft zich het afgelopen jaar in een razendsnel tempo ontwikkeld en staat bij meerdere clubs op de radar. Hieronder enkele subtoppers uit de Franse competitie.

Toch hoopt Streuer dat Zerrouki nog een extra jaar bij FC Twente blijft. Die hoop zal hij waarschijnlijk uit blijven spreken zolang er geen concreet bod op tafel ligt voor de Algerijns international. "Er speelt op dit moment niets rond hem. Wij willen hem ook dolgraag houden", aldus de technisch directeur in gesprek met de TC Tubantia.

Door het verlengen van het contract heeft FC Twente goede zaken gedaan als het gaat om de toekomstige transfersom. Zerrouki zal een salarisverhoging hebben gekregen en zijn contract loopt nu langer door. Geïnteresseerde clubs kunnen hem daarom niet meer voor een appel en een ei losweken bij FC Twente.

Poll: Hoeveel is Zerrouki volgens jou waard?


[totalpoll id="185122"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties