FC Twente-duo op de bank bij verloren wedstrijd Jong Oranje

Jong Oranje heeft maandagmiddag met 0-1 verloren van Jong Oostenrijk. De beloften van Nederland versloegen afgelopen vrijdag de Finse leeftijdsgenoten nog met 2-0, maar moesten deze keer toezien hoe hun tegenstander de wedstrijd al vroeg in het slot gooide. FC Twente-spelers Joël Drommel en Hidde ter Avest moesten genoegen nemen met een plek op de bank.

[google]Al in de derde minuut kwamen de Oostenrijkers op voorsprong. Marko Kvasina passeerde PSV-doelman Yanick van Osch, en zette daarmee de toon voor de wedstrijd. Jong Oranje kwam deze voorsprong niet meer te boven en maakten het zichzelf na rust alleen nog maar moeilijker. In de 57ste minuut werd FC Groningen-aanvaller Oussama Idrissi bestraft met een rode kaart, waarna zijn ploeg de achterstand niet meer wist uit te wissen.

Opstelling Jong Oranje: van Osch; Diks, Fosu-Mensah, St. Juste, Ouwejan; Van de Beek, Til, Rosario; Idrissi, Živković, Nouri.

Wissels Jong Oranje: Drommel, Ter Avest, Van Bruggen, Verdonk, De Jong, Van Amersfoort, Helmer, Ramselaar, Bergwijn, Lammers.