Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente en AZ azen op verbannen verdediger ADO Den Haag

FC Twente en AZ azen op verbannen verdediger ADO Den Haag

FC Twente heeft interesse in ADO Den Haag speler Shaquille Pinas. De twintigjarige centrale verdediger brak dit seizoen door bij de Hagenezen, maar werd gedurende het seizoen teruggezet naar het tweede elftal omdat hij weigerde bij te tekenen. Inmiddels lijkt een langer verblijf bij ADO Den Haag uitgesloten en hebben meerdere clubs hun interesse getoond.

Naast FC Twente zouden ook AZ en FC Utrecht interesse hebben in de verdediger die in het verleden ook speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en FC Dordrecht. ADO Den Haag zei het volgende over de situatie.

“Wij zagen toekomst in hem”, aldus de woordvoerder van ADO Den haag in gesprek met Voetbal International. “Maar als hij niet wil bijtekenen ziet hij geen toekomst in ADO. Dan is het klaar. Dan heeft het voor ons geen zin om nog tijd in die jongen te steken, dan maken wij hem beter voor een andere club. Dan geven we liever een andere jongen uit het tweede elftal de kans. Misschien is die dan wel minder goed, maar dat is dan maar zo. Shaquille heeft het goed gedaan, maar dat komt ook gewoon door de jongens waarmee hij samenspeelde. Hij voetbalde tussen Aaron Meijers, Robert Zwinkels, Tom Beugelsdijk en Tyronne Ebuehi.”

Omdat Pinas nog in het bezit is van een amateurcontract kan hij komende zomer transfervrij de overstap maken naar een nieuwe werkgever. Echter wil ook ADO Den Haag nu alsnog om tafel met Pinas om tot een oplossing te komen.

Foto: Pro Shots

Reacties

 1. Bij Jong Twente en de voetbalacademie lopen voldoende prima verdedigers rond die er zijn of aankomen.

 2. Kopsterk.. zegt:

  Omhoog gevallen amateurtje.
  Lekker laten lopen dat gastje.

  • Martin zegt:

   Op basis van de resultaten niet doen. 5 wedstrijden gespeeld waarvan ADO er geen enkele won.

   We weten verder niet wat er is gebeurd tussen ADO en de speler dus op basis daarvan kunnen wij niet oordelen.

   Dat AZ en FC Utrecht hem op de korrel hebben zegt denk ik wel iets over zijn basiskwaliteiten.

 3. Martin zegt:

  Je bent nooit kansloos. Als je bij Twente kan spelen en bij AZ en FC Utrecht op de bank zit dan ga je wel nadenken.

 4. Twente natuurlijk kansloos. Twente is niet meer interessant

Laat wat van je horen

*