FC Twente - FC Schalke '04 wordt LIVE uitgezonden op YouTube

Voor FC Twente staat er vandaag een speciale oefenwedstrijd op het programma. In de Grolsch Veste nemen de Tukkers het op tegen het bevriende FC Schalke '04. Voor FC Twente is het de één na laatste test voor de heenwedstrijd van de Conference League op 4 augustus. De tegenstander is dan hoogstwaarschijnlijk het Servische FK Cukaricki.

Inmiddels zijn er al meer dan 25.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd tegen Schalke '04. Er zijn nog kaarten online verkrijgbaar en ook voor de wedstrijd kunnen laatkomers nog een kaartje scoren. Voor supporters die er niet bij kunnen zijn is er goed nieuws. De wedstrijd is te volgen via een live stream op het YouTube kanaal van Schalke '04.

De laatste keer dat FC Twente en Schalke elkaar troffen in de Grolsch Veste is alweer drie jaar geleden. In de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 werd het voor 19.000 toeschouwers 1-1. Laukart opende in de 78e minuut de score, maar twee minuten later was het Schalke-speler Berkan die de gelijkmaker op het scorebord zette.

De wedstrijd FC Twente - FC Schalke '04 wordt vanavond afgetrapt om 20:00 uur.