FC Twente Foto's

In beeld: FC Twente houdt hoop na goede tweede helft in Florence

FC Twente heeft zichzelf donderdagavond een redelijke uitgangspositie verschaft. Uit in Florence stond er na 90 minuten een stand van 2-1 voor de thuisploeg op het scorebord. Bij het spelbeeld van de eerste helft had FC Twente hiervoor getekend, de Tukkers werden namelijk weggespeeld.

De tweede helft verliep beter voor FC Twente. De club uit Enschede maakte via Cerny de aansluitingstreffer. Smal gaf via de linkerkant met een prachtige bal alweer zijn derde assist uit vijf officiële wedstrijden. Volgende week moeten de Tukkers de 2-1 achterstand zien weg te poetsen in de eigen Grolsch Veste.