FC Twente-held: "Wachten, wachten, wachten. En dan pakken!"

FC Twente-held:  "Wachten, wachten, wachten. En dan pakken!"

Joel Drommel zal vannacht weinig hebben geslapen na de zinderende bekerwedstrijd tussen FC Twente en Ajax. Na 90 minuten spelen was het 1-1 waarna beide ploegen gingen verlengen. Ziyech dacht in deze verlenging de 1-2 te scoren, maar Drommel hiel de bal op schitterende wijze uit zijn doel. De wedstrijd moest uiteindelijk beslist worden op strafschoppen en wederom onderscheidde de doelman zich. Hij stopte de laatste penalty van De Ligt waardoor de Tukkers nu in de kwartfinale van de beker staan.

"Heerlijk dit. Dit is zo geweldig! Voor ons, voor de supporters, voor iedereen. In de verlenging pak ik nog een goede vrije trap van Ziyech en de rebound van Huntelaar blokte ik weer", zo laat de doelman direct na afloop van de wedstrijd weten in gesprek met Fox Sports.

Het was even billenknijpen want Tighadouini miste al vroeg in de serie zijn penalty. Gelukkig deed uitgerekend Ziyech hetzelfde. Hij schoot de bal hoog over. "Ik kreeg hoop toen Ziyech miste. En bij die laatste strafschop van De Ligt was het net het casino. Wachten, wachten, wachten. En dan pakken!"

Zie hieronder de beelden van de laatste strafschop die wordt gered door Drommel.