FC Twente herovert koppositie na monsterscore

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond de koppositie weer heroverd van Standaard Luik. Beide ploegen wisten te winnen maar door de 7-0 monsterzege wist FC Twente Vrouwen Standaard Luik Vrouwen weer te passeren op doelsaldo. Het doelsaldo is nu +2 in het voordeel van de Tukkers.

FC Twente Vrouwen kwam geen enkel moment in de problemen. Al in de 3e minuut opende het de score en bij een 3-0 voorsprong kreeg Antwerp FC ook nog eens een rode kaart waardoor de wedstrijd was gespeeld. Na 45 minuten was de ruststand 4-0.

In de resterende 45 minuten scoorde FC Twente Vrouwen nog drie keer wat voldoende was om de koppositie weer over te nemen. Woman of the match was vandaag Ellen Jansen die maar liefst drie keer het net wist te treffen.