Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente hoopt op vele extra miljoenen: Vanavond finale vergadering

FC Twente hoopt op vele extra miljoenen: Vanavond finale vergadering

FC Twente hoopt op korte termijn de beschikking te krijgen over een aanzienlijk geldbedrag. Dit bedrag zou vrij moeten komen uit de verkoop van een minderheidsbelang van aandelen in de club. Er is vanavond een finale vergadering waarbij 20 leden van de garantgroep en 30 andere ondernemers zijn uitgenodigd.

Het geld wil FC Twente investeren in de selectie, de jeugdopleiding en het trainingscomplex van de club. Mocht het tot een verkoop komen van de aandelen, dan zal dit bedrag nog niet direct vrij komen. FC Twente heeft nog altijd geen definitief akkoord met de belastingdienst over de zogenaamde belastingclaim. Velderman gaf vorige maand nog aan dat er geen grote bedragen kunnen worden geïnvesteerd in de club zolang er geen akkoord is tussen FC Twente en de belastingdienst.

Voor FC Twente is het geld bijna van levensbelang. Net als de afgelopen jaren is er geen geld beschikbaar om spelers te kopen. Hierdoor is de keuze beperkt tot transfervrije spelers en spelers die mogen worden verhuurd door hun club. De Tukkers toonden al interesse in Ben Rienstra en Rens van Eijden van AZ. Echter hebben beide spelers nog een doorlopend contract tot medio 2020. AZ is bereid mee te werken aan een transfer, maar dan moet er wel een afkoopsom op tafel komen.

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FC Twente 1965KieknwatwortJohan Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
FC Twente 1965
Gast
FC Twente 1965

Je gaat toch geen transfersom betalen voor Rens van Eijden als deze nog 2 jaar contract heeft.
Ga dan voor een speler die transfervrij is bijvoorbeeld Glenn Loovens, Etienne Reijnen of Christian Kum

Johan
Gast
Johan

Dan kunnen ze Heracles eruit gooien bij de jeugdopleiding

Kieknwatwort
Gast
Kieknwatwort

Ik zie liever dat de jeugdopleiding zo blijft bestaan, maar dat Heracles dit de komende jaren financiert zoals Twente dat de afgelopen jaren heeft gedaan.