FC Twente in Oldenzaal onderuit tegen Southampton

FC Twente heeft vanavond de oefenwedstrijd tegen Southampton met 1-2 verloren. De enige treffer van de Tukkers werd gescoord door Peet Bijen.

In de eerste helft kwam Southampton op een 0-1 voorsprong door Virgil van Dijk, na een assist van Dusan Tadic. Na rust kwamen de Engelsen op 0-2 na een blunder van Marsman. De doelman liet een voorzet glippen, waarna Katsikas de bal tegen de doelman aantikte en de bal in het doel verdween. Niet veel later kwam Twente terug in de wedstrijd. Uit een hoekschop belandde de bal voor de voeten van Peet Bijen, die de bal hoog in het doel schoot.

FC Twente - Southampton 1-2

0-1 Van Dijk (17)
0-2 Marsman (e.d., 69)
1-2 Bijen (75)

[google]FC Twente: Marsman, Van der Lely, Andersen (Katsikas), Bijen, R. Jensen (Ter Avest), Mokotjo, Van der Heyden, Ziyech, Hölscher, Oosterwijk (Borven), F. Jensen (De Jager).

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!

Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.