FC Twente international wint met grote cijfers van Italië

FC Twente aanvaller Isaac Buckley-Ricketts speelde gisteren met Engeland onder 20 jaar het oefenduel tegen Italië onder 20 jaar. De aanvaller begon in de basis en scoorde de 3-0 voor Engeland. De Engelsen waren uiteindelijk met 5-1 te sterk tegen Italië.

[google]Engeland kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van linksbuiten Chris Willock. Toch wisten de Italianen snel de schade te herstellen door in de 15e minuut de 1-1 te scoren, maar Italië bleek niet opgewassen tegen Engeland. In de twintigste minuut kwam de ploeg van bondscoach Keith Downing alweer op voorsprong. Dit door een doelpunt van Marcus Edwards. Hierna bouwde Engeland de score verder uit. In de 34e minuut was het Buckley-Ricketts die het net wist te vinden. De speler van FC Twente nam de 3-1 voor zijn rekening. Hierna volgende nog de doelpunten van Ugbo en Sullman. De wedstrijd eindigde hiermee in een 5-1 overwinning voor Engeland onder 20 jaar.

Voor de Engelsen zit de interlandperiode er weer op. De volgende wedstrijd wordt pas op 22 maart 2018 gespeeld tegen Polen. Engeland onder 20 jaar staat momenteel boven aan met zeven punten uit drie wedstrijden in de Elite League. Nederland onder 20 jaar staat momenteel zesde met drie punten uit drie wedstrijden. De ploeg van Dwight Lodeweges verloor gistermiddag tegen Duitsland.