Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente komt met statement: “Samen weer één front vormen!”

FC Twente komt met statement: “Samen weer één front vormen!”

FC Twente trad op maandag 6 augustus in gesprek met enkele bestuursleden van Vak-P. Beide partijen hamerden erop dat de verstoorde relatie – mede door de sluiting van het supportershome van Vak-P – verbeterd moet worden. FC Twente meldt middels een statement dat dit op korte termijn zal gebeuren.

“Het afgelopen seizoen is voor ons allemaal een dramatisch seizoen geweest”, zo meldt de club uit Enschede op haar website. “Voor de club, maar zeker ook voor de supporters. Met een gesloten supportershome van Vak-P en de uiteindelijke degradatie als absoluut dieptepunt. Dat de club hierin dingen verkeerd heeft gedaan, is inmiddels duidelijk en besproken. Helaas ervaart de club, net als de supporters, dat de kloof tussen supporters en de club, ondanks meerdere inspanningen, er nog steeds is. Dit moeten we verbeteren, de eerste kleine stap is maandag 6 augustus gezet middels een gesprek tussen FC Twente en enkele bestuursleden van Vak-P.”

“In het gesprek is gesproken over het verleden, met name over de beperkte communicatie vanuit de club richting supporters”, vervolgt men. “Vanuit de supportersverenigingen is een nieuw platform aan het ontstaan waar Vak-P haar bijdrage en steun aan zal leveren. Dit platform moet dan ook de ‘missing link’ tussen fans en club gaan worden, waarbij het proces zal worden aangestuurd door een nog te kiezen supporterscoördinator. De club en de supporters moeten samen één front gaan vormen! Dat degradatie uitgerekend heeft plaatsgevonden in het seizoen dat het supportershome niet één minuut open is geweest, is natuurlijk veelzeggend. Ook de gebeurtenissen tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen NAC zijn aan bod gekomen en daar is gezamenlijk een streep onder gezet”, aldus FC Twente.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Richard Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Richard
Gast
Richard

He he dat werd tijd.
Samen tegen iedereen