FC Twente komt niet verder dan gelijkspel tegen FC Nordsjaelland

FC Twente heeft haar tweede oefenduel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen niet met een overwinning af kunnen sluiten. In Vriezenveen op het terrein van DOS '37 kwam de ploeg van trainer René Hake niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Nordsjaelland.

[google]Na dertien minuten spelen kwam FC Twente nog wel op voorsprong door een doelpunt van Dylan George. Verder gebeurde er niets noemenswaardigs in de eerste helft waardoor beide partijen met de 1-0 tussenstand aan de thee gingen. Na rust stuurde Hake bijna een compleet nieuw elftal het veld in en dit resulteerde in een snelle tegentreffer. In de 48ste minuut was het Collins Tanor die de gelijkmaker maakte.

Na de gelijkmaker probeerden beide ploegen nog wel om tot een overwinning te komen, maar tot een paar kleine kansen kwamen zowel FC Twente als FC Nordsjaelland niet. De van Borussia Dortmund overgekomen middenvelder Alexander Laukart was misschien nog wel het dichtst bij de 2-1, ware het niet dat zijn boogbal op het dak van het doel belandde.

Opstelling FC Twente: Drommel, Ter Avest, Hooiveld, Bijen, Trajkovski, Van der Heyden, Holla, Vuckic, George, Boere en Assaidi (41/Grootenhuis).

Opstelling tweede helft: Drommel, Van der Lely, Roemeratoe, Thesker, Jensen, Vankan, Browning, Laukart, Trotman, Oosterwijk, Grootenhuis (68/Frimann).