Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘FC Twente mengt zich in strijd om topscorer NAC Breda’

Aan het einde van het seizoen duiken er veel namen op van spelers die in verband worden gebracht met FC Twente. Donderdagochtend dook de naam ‘Cyriel Dessers’ op. Zijn contract loopt nog tot medio 2019, maar bij het mislopen van promotie zal Dessers niet houdbaar zijn voor NAC.

De 22-jarige spits lijkt, met 21 goals en 13 assists uit 33 wedstrijden, klaar voor een stap hogerop. Er is veel interesse voor de spits van NAC en ook FC Twente heeft navraag gedaan. “Wij hebben veel telefoontjes uit het binnen- en buitenland gehad en alles buiten de traditionele top drie in Nederland heeft interesse getoond”, vertelt Laurens Lémotte, zaakwaarnemer van Dessers in gesprek met BN DeStem.

Het is voor jonge spelers belangrijk speelminuten te maken. “Cyriel is nog vrij jong en het is voor hem belangrijk om de juiste stappen te zetten”, gaat Lémotte verder.

De marktwaarde van de Belg wordt geschat op €400.000 euro. Er is nog geen club die een officieel bod heeft gedaan. Eerder nam FC Twente Jorn Brondeel al over van NAC Breda.

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op