FC Twente Nieuws

14 mei topoverleg tussen alle belangenorganisaties in het betaald voetbal

14 mei topoverleg tussen alle belangenorganisaties in het betaald voetbal

Zaakwaarnemer Rob Jansen heeft gehoor gekregen van de diverse belangenverenigingen in het voetbal op zijn verzoek om samen te komen voor een overleg. Tijdens het overleg zal worden besproken over de invloed van de coronacrisis en te kijken naar oplossingen.

De vergadering, die plaats zal vinden op donderdag 14 mei, zal worden bijgewoond door de FBO (werkgeversorganisatie betaaldvoetbalclubs, red.), ProProf (spelersvakbond), CBV (belangenvereniging coaches betaald voetbal) en de KNVB. Ook verwacht Jansen dat de spelersbond VVCS aan zal sluiten.

"Op 14 mei komen alle betrokken partijen bij elkaar in Zeist”, aldus ProAgent-voorzitter Rob Jansen in gesprek met De Telegraaf. "Wij willen bespreken wat voor invloed de coronacrisis heeft op de begrotingen van de clubs en de salarissen. En wat dat financieel betekent voor spelers, trainers en zaakwaarnemers."


[google]

De vergadering zal plaatsvinden in Zeist en de KNVB zal de leidende rol nemen. Hiermee voldoet het aan het verzoek van de partijen die al hebben toegezegd. Nederland is het eerste land dat alle belanghebbenden bij elkaar weet te brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties