FC Twente Nieuws

Aan FC Twente gelinkte Veerman kiest voor avontuur in Friesland

Aan FC Twente gelinkte Veerman kiest voor avontuur in Friesland

Joey Veerman verruilt FC Volendam voor sc Heerenveen. De middenvelder van de Wijdbroeken moet nog wel medisch worden gekeurd en persoonlijk rondkomen met de club uit Friesland. Hier worden echter geen problemen verwacht.

Naast sc Heerenveen waren ook FC Twente, FC Utrecht en FC Emmen eerder deze zomer geïnteresseerd in het 20-jarige talent. De club weigerde toen mee te werken waardoor een overgang naar de eredivisie uitbleef. Met de maandag sluitende transferwindow op komst lijken de Volendammers eieren voor hun geld te kiezen.


[google]

Veerman staat te boek als een zeer talentvolle middenvelder en wordt ook wel de nieuwe Wim Jonk genoemd. Hij kwam medio 2018 negatief in het nieuws toen hij zijn zaakwaarnemer voor de rechter daagde. Vervolgens brak hij zijn middenvoetsbeentje gevolgd door een peesontsteking. Hierdoor kwam hij het afgelopen seizoen slechts zeven keer in actie in de Keuken kampioen Divisie.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties