FC Twente Nieuws

Aan FC Twente gelinkte verdediger scheurt kruisband

Aan FC Twente gelinkte verdediger scheurt kruisband

De aan FC Twente gelinkte Shurandy Sambo heeft zijn kruisband gescheurd. De rechtsback van PSV werd eerder deze zomer gelinkt aan FC Twente. Hoewel een overstap naar Enschede al van de baan leek, kan er nu definitief een streep door Sambo.

Echter is het voorval natuurlijk het meest zuur voor de PSV'er zelf. Helemaal omdat alle lichten op groen stonden voor een verhuurperiode bij SC Cambuur. "Dat was in principe klaar", aldus SC Cambuur-trainer Henk de Jong tegenover Reon Boeringa van VI.

De 19-jarige vleugelverdediger, die ook de interesse van US Sassuolo en AZ opwekte, gaf zelf aan dat hij wel open stond voor een Twents avontuur. "Ja, het is zeker een mooie club om te ontwikkelen", vertelde Sambo in eerder gesprek met Twente Insite.

Nu zal de talentvolle rechtsback zich moeten gaan focussen op zijn herstel. Herstellen van een kruisbandblessure zal voor hem niet onbekend zijn. De back scheurde zijn kruisband namelijk al eens eerder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties