FC Twente Nieuws

Aanstelling scheidsrechter Cambuur-uit voorspelt niet veel goeds voor FC Twente

Aanstelling scheidsrechter Cambuur-uit voorspelt niet veel goeds voor FC Twente

FC Twente gaat komende zondag op bezoek bij SC Cambuur. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt in Leeuwarden. De Tukkers gaan op zoek naar de tweede uitoverwinning van het seizoen. De KNVB heeft scheidsrechter Jochem Kamphuis aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Kamphuis wordt geassisteerd door Frijn en Krijt. De vierde official van dienst zal Erwin Blank zijn. Robin Hensgens is de VAR en Inia zal de AVAR zijn bij de wedstrijd die vorig seizoen in 2-0 voor de thuisploeg eindigde.

Kamphuis is niet echt een geliefde scheidsrechter onder de supporters van FC Twente en werd door Voetbal International uitgeroepen tot slechtste scheidsrechter van het seizoen 2021-2022. FC Twente presteert ook niet al te best in wedstrijden met Kamphuis als scheidsrechter. Van de afgelopen tien officiële duels onder leiding van de 36-jarige leidsman won FC Twente er slechts drie, werd het één keer gelijk en verloren de Tukkers maar liefst zesmaal. Zelfs vorig seizoen, toen FC Twente 68 punten haalde in 34 wedstrijden, waren de resultaten niet best. Twee keer werd er verloren van Fortuna Sittard en het thuisduel tegen Willem II, waarin Kamphuis een bizarre rode kaart gaf aan Ramiz Zerrouki, eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties