FC Twente Nieuws

Aanvaller Genoa CFC op proef bij FC Twente

Aanvaller Genoa CFC op proef bij FC Twente

In de zoektocht naar nieuwe talentvolle spelers is FC Twente uitgekomen bij Denilho Cleonise. De 19-jarige linksbuiten is op proef bij FC Twente en krijgt de mogelijkheid zich in de kijker te spelen, zo meldt Leon ten Voorde. Cleonise is geboren Amsterdammer en staat onder contract bij het Italiaanse Genoa CFC.

Cleonise maakte in 2018 de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar die van Genoa waar hij afgelopen seizoen slechts drie wedstrijden speelde voor Genoa onder19. Hierin scoorde hij prima door twee treffers op zijn naam te zetten.

In 2019 maakte de aanvaller zijn debuut in het eerste van Genoa in de thuiswedstrijd tegen Napoli (0-0). Hij zat in totaal zes wedstrijden bij de eerste selectie waarin hij in totaal vier keer in mocht vallen. In de 43 minuten die hij kreeg scoorde hij niet.

FC Twente is momenteel zeer actief als het gaat om het aantrekken van aanvallers. Virgil Misidjan werd aangetrokken als de vervanger Luciano Narsingh, Manfred Ugalde is de eerste van de twee nieuwe spitsen, Lukoki wordt vandaag gepresenteerd als de nieuwe rechtsbuiten en de club hoopt deze week ook nog rechtsbuiten Cerny te presenteren. Hij is nog herstellende van een zware knieblessure.

[google]

Mocht Cleonise een goede indruk maken dan kan hij transfervrij de overstap maken naar de Tukkers. De aanvaller is in het bezit van een aflopende verbintenis bij de nummer elf van de Serie A in het afgelopen seizoen. Zijn marktwaarde wordt geschat op zo'n één miljoen euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties