FC Twente Nieuws

Aanvoerder Brama mist NEC, basisplek voor Ilic of Bosch?

Aanvoerder Brama mist NEC, basisplek voor Ilic of Bosch?

Er ligt een lastige beslissing te wachten voor FC Twente-trainer Ron Jans nu is gebleken dat Wout Brama de wedstrijd tegen NEC niet gaat halen. De aanvoerder keerde eerder deze week wel terug op het trainingsveld, maar trainde individueel.

Omdat Ramiz Zerrouki tegen Willem II tegen een rode kaart opliep, kan Jans ook geen beroep doen op de Algerijns international. De vraag is wie Zerrouki komende zondag moet gaan vervangen tegen de Nijmegenaren.

Kijkend naar de huidige selectie dan heeft Jans de keuze uit slechts twee spelers en dat zijn Luka Ilic en Jesse Bosch. Beide spelers zijn van origine een tien, maar kunnen ook als een meer controlerende middenvelder uit de voeten. Zeker lijkt te zijn dat Sadílek op zes zal gaan acteren en Vlap op tien.

Uit het niets lonken er dus weer kansen voor middenvelder Ilic die eerder dit seizoen werd verguisd na zijn oerdomme rode kaart tegen Cambuur Leeuwarden. Sinds zijn rode kaart speelde de Serviër geen minuut meer in de hoofdmacht van FC Twente.

Eerder deze week mocht hij wel meespelen tegen Almere City FC in de Reservecompetitie. Ilic was beslissend door vanaf elf meter de enige goal van de wedstrijd te maken. Of het ook voldoende is om zondag te starten tegen N.E.C. moet nog blijken.


[totalpoll id="176208"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties