FC Twente Nieuws

Aanvoerder haalt uit naar scheidsrechter: "Onverantwoord!"

Aanvoerder haalt uit naar scheidsrechter: "Onverantwoord!"

FC Twente Vrouwen ging vrijdagavond op bezoek bij de koploper van de eredivisie vrouwen, Ajax. De wedstrijd werd gespeeld op de Toekomst en voor aanvang van de wedstrijd lag er al flink wat sneeuw. Toch besloot de dienstdoende scheidsrechter dat de wedstrijd gewoon door kon gaan en werd de topper om 19:30 uur afgetrapt.

Terwijl de sneeuwval aanhield was het Ajax Vrouwen dat vlak voor het rustsignaal de 1-0 scoorde. De 1-0 was tevens de ruststand. Tijdens de rust besloot de scheidsrechter om de wedstrijd te staken vanwege de sneeuwval. Een beslissing die volgens FC Twente Vrouwen aanvoerder al voor de wedstrijd had moeten worden genomen.

[google]Op haar Instagram schoof ze haar onvrede niet onder stoelen of banken. "Weer veilig thuis!! Wedstrijd gestaakt, maar eigenlijk hadden we de wedstrijd niet eens mogen beginnen!!☃️ #onverantwoord #snaperniksvan "

De topper tussen de nummer één en de nummer twee van de ranglijst zal op een andere datum moeten worden uitgespeeld. Ondanks de sneeuwval zal niet de hele wedstrijd opnieuw worden gespeeld, maar wordt alleen de wedstrijd uitgespeeld. Wanneer dit gaat gebeuren zal snel bekend worden gemaakt door de KNVB.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties