FC Twente Nieuws

Aburjania medisch gekeurd, maar mag handtekening nog niet zetten

Aburjania medisch gekeurd, maar mag handtekening nog niet zetten

De transfer van Giorgi Aburjania is nog altijd niet officieel bevestigd door zijn beoogde nieuwe werkgever Real Oviedo. De Georgische middenvelder is inmiddels medisch gekeurd, maar moet nog even wachten met het zetten van zijn handtekening.

De reden dat hij nog niet heeft getekend is dat de club eerst afscheid moet nemen van Javi Fernandez. De speler is bezig met een overgang naar San Fernando CD dat uitkomt in de Segunda Division B, het derde niveau van Spanje.

Alleen als hij vertrekt is de komst van Aburjania financieel haalbaar. Real oviedo verwacht geen complicaties aangezien de transfer van Fernandez nagenoeg rond is. Daarna zal Aburjania zijn handtekening zetten en officieel worden gepresenteerd.

Aburjania tekende in de zomer van 2018 een huurcontract voor twee seizoenen bij FC Twente. Met een salaris van 422.000 euro drukte hij bij FC Twente veel te zwaar op de begroting die door de coronacrisis flink is geslonken. Aburjania kreeg te horen dat hij mocht vertrekken, had begrip voor de situatie en hoopt nu zo snel mogelijk aan te sluiten bij Real Oviedo.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties