FC Twente Nieuws

Aburjania na vier maanden al weg bij Real Oviedo en tekent bij nieuwe club

Aburjania na vier maanden al weg bij Real Oviedo en tekent bij nieuwe club

Voormalig FC Twente-speler Giorgi Aburjania heeft alweer een nieuwe club gevonden. Na zijn vertrek bij de Tukkers vorige zomer, tekende hij bij Real Oviedo. Daar is de Georgiër inmiddels na vier maanden alweer vertrokken. Hij vertrekt transfervrij naar FC Cartagena, dat net als Real Oviedo uitkomt op het tweede niveau van Spanje.

De middenvelder was in het seizoen 2019-2020 actief voor FC Twente. Onder trainer Gonzalo Garcia was hij niet verzekerd van een basisplaats. Hij scoorde dat seizoen twee doelpunten, waaronder een mooie vrije trap tegen AZ.

Dit seizoen draaide hij nog een klein gedeelte van de voorbereiding mee. Hij scoorde wederom uit een directe vrije trap, ditmaal in een oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Uiteindelijk mocht Aburjania vertrekken bij FC Twente. Technisch directeur Jan Streuer wilde hem van de loonlijst hebben, omdat hij een grootverdiener was.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties