FC Twente Nieuws

Aburjania tóch niet richting Sunderland, maar naar Portugal

Aburjania tóch niet richting Sunderland, maar naar Portugal

Giorgi Aburjania leek een prachtige transfer te pakken te hebben. Sport Cartagena wist eerder namelijk te melden dat er voor Aburjania een contract klaar lag bij de Engelse cultclub Sunderland AFC. Met Sunderland is de Georgiër echter niet rondgekomen, dit lukte hem wel met het Portugese Gil Vicente.

Ook dit is geen misselijke stap voor de 26-jarige middenvelder. Gil Vicente komt namelijk uit op het hoogste niveau in Portugal. De Portugese middenmoter werd afgelopen seizoen elfde in de Liga NOS. Dit seizoen hoopt de ploeg mét Aburjania de weg naar het linkerrijtje te vinden.

Aburjania werd in de zomer van 2019 voor twee jaar gehuurd door FC Twente. In zijn eerste seizoen kwam hij, ondanks zijn hoge salaris, slechts tot zestien wedstrijden. Van een tweede jaar in Enschede kwam het daardoor niet.

Onlangs keerde de middenvelder nog wel even terug in De Grolsch Veste. De international speelde met Georgië namelijk tegen Oranje in het stadion van zijn oude club. Aburjania begon in de basis en kreeg uiteindelijk 78 minuten in de wedstrijd die hij met 3-0 verloor van het Nederlands elftal.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties