FC Twente Nieuws

'AC Milan wil Borussia Dortmund aftroeven in de strijd om Corona'

'AC Milan wil Borussia Dortmund aftroeven in de strijd om Corona'

AC Milan legde afgelopen week de Portugese spits André Silva vast en is voorlopig nog niet uitgewinkeld. Volgens CM Jornal wil de gevallen Italiaanse topclub een serieuze poging wagen om Jesús Corona over te nemen van FC Porto.

[google]Een transfer van de Mexicaan is echter wel ingewikkeld. Corona heeft een clausule in zijn contract, waarin staat dat hij voor vijftig miljoen euro mag vertrekken. AC Milan is niet van plan om een dergelijk bedrag op tafel te leggen. Volgens Italiaanse media verlopen de onderhandelingen tussen beide clubs dan ook stroef. Ook Borussia Dortmund, dat al eerder belangstelling toonde voor Corona, is niet van plan tientallen miljoenen euro's neer te leggen voor de oud-speler van FC Twente.

Een eventuele transfer van Corona is ook voor FC Twente lucratief. De Tukkers bezaten destijds 30% van de transferrechten en bedongen bij de transfer van Corona naar FC Porto een doorverkooppercentage van 30% daarop. Bij een nieuwe transfer ontvangt FC Twente dus 9% van de transfersom.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties