FC Twente Nieuws

Acht voormalig FC Twente-spelers actief op WK in Rusland

Acht voormalig FC Twente-spelers actief op WK in Rusland

Donderdag 14 juni begint het wereldkampioenschap voetbal in Rusland met de openingswedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië (17.00 uur) en bondscoaches van de deelnemende landen konden tot maandagmiddag hun definitieve selecties indienen bij de FIFA. Enkele bondscoaches hadden dit in een eerder stadium al gedaan, vandaag kwamen de laatste bondscoaches over de streep met hun selectie.

[google]

Zoals gezegd zijn inmiddels alle lijstjes ingeleverd bij de FIFA en daaruit kunnen we concluderen dat er acht voormalig FC Twente-spelers deelnemen aan het wereldkampioenschap. Dedryck Boyata en Nacer Chadli (beiden België), Bryan Ruíz (Costa Rica), Karim El Ahmadi, Hakim Ziyech (beiden Marokko), Jesús Corona (Mexico), Renato Tapia (Peru) en Dusan Tadic (Servië) mogen zich opmaken voor het WK.

De eerste voormalig FC Twente-spelers komen op vrijdag 15 juni in actie. El Ahmadi en Ziyech nemen het dan met Marokko op tegen Iran. Zondag 17 juni kruisen Ruíz en Tadic de degens met elkaar, als om 14.00 uur Costa Rica en Servië elkaar treffen. Voor het gehele programma van het WK-voetbal klik hier.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties