FC Twente Nieuws

Achterneef Thomas Bruns duikt op bij training eerste selectie FC Twente

Achterneef Thomas Bruns duikt op bij training eerste selectie FC Twente

Vanmorgen stond er een nieuw gezicht op het trainingsveld van FC Twente. Naast de jongelingen die al aan waren gesloten, was het nu de beurt aan de 17-jarige Max Bruns om te laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Max is de achterneef van Thomas Bruns die op dit moment onder contract staat bij Vitesse. Max is net als zijn achterneef een middenvelder en kwam op 14-jarige leeftijd naar FC Twente. Daarvoor speelde hij voor MVV '29 uit Harbrinkhoek.

Talent krijgt volop kansen

Met het aansluiten van Bruns krijgt het zoveelste talent de kans om zich te laten zien aan de nieuwe technische staf. Een positieve ontwikkeling die eigenlijk noodgedwongen is ingezet na de leegloop aan het einde van het vorige seizoen.

[google]

Echter gaf Streuer eerder deze week duidelijk aan dat als de kwaliteit van de spelers niet goed genoeg was geweest, de jongelingen inmiddels alweer bij Onder 21 hadden gespeeld. Daarnaast gaf de technisch directeur aan niet uit te sluiten dat er naast Oosterwolde nog een jeugdspeler definitief wordt vastgelegd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties