FC Twente Nieuws

ACTIE: Win 50!! keer je inzet bij winst FC Twente op RKC Waalwijk

ACTIE: Win 50!! keer je inzet bij winst FC Twente op RKC Waalwijk

Zondag speelt FC Twente tegen RKC Waalwijk in De Grolsch Veste. Om 14:30 uur wordt afgetrapt in Enschede. Gezien de ranglijst en het feit dat FC Twente dit seizoen elke thuiswedstrijd in de eredivisie heeft gewonnen, is de thuisploeg de torenhoge favoriet. Toch kun je maar liefst vijftig keer je inzet winnen bij een overwinning van FC Twente op BetCity.

In een nagenoeg uitverkochte De Grolsch Veste gaat FC Twente pogen haar zesde thuisoverwinning van het seizoen te boeken. BetCity heeft voor nieuwe spelers een prachtige actie voor deze speciale wedstrijd in huis. Wint FC Twente, dan win je maar liefst 50!! keer je inzet terug. Direct profiteren van deze topactie? Klik dan op deze link.

Daarnaast is het heel interessant om in te zetten op een doelpunt van Joshua Brenet. Hij wist in de eerste vijf thuiswedstrijden al drie keer te scoren. Scoort Brenet als eerste of laatste, dan win je maar liefst 23!! keer je inzet terug. Direct profiteren? Klik dan op deze link.

Zondag om 14:30 uur wordt er afgetrapt in Enschede. De scheidsrechter is Rob Dieperink, die met een supportersbus naar de wedstrijd zou kunnen afreizen. Het is de eerste keer dat hij een wedstrijd in De Grolsch Veste mag fluiten. Voor beide ploegen is het de twaalfde competitiewedstrijd van het seizoen. FC Twente doet het uitstekend en staat vijfde, RKC Waalwijk presteert ook prima en staat negende.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties