FC Twente Nieuws

ADO Den Haag wil Bijen herenigen met oud-FC Twente collega Verdonk

ADO Den Haag wil Bijen herenigen met oud-FC Twente collega Verdonk

Calvin Verdonk werd het afgelopen seizoen door FC Twente gehuurd van Feyenoord. Inmiddels is het contract van de 23-jarige back verlopen en is zijn zaakwaarnemer op zoek naar een nieuwe club.

Zelf heeft Verdonk de ambitie om naar Amerika te verkassen, maar de beste tijd om deze stap te maken in aan het begin van het nieuwe seizoen. De voorbereiding hiervan start begin 2021.

Om deze reden hoopte Feyenoord hem nog een half jaar vast te leggen, maar de Rotterdamse club heeft geen cent meer te makken. Echter is er nog een andere club in de race. Volgens Omroep West heeft ADO Den Haag Verdonk een contractvoorstel gedaan.

[google]

ADO Den Haag zou niet de enige club zijn die interesse heeft in de linksback. Om welke clubs het gaat is niet naar buiten gebracht. Mocht Verdonk kiezen voor ADO Den Haag dan zal hij worden herenigd met Peet Bijen. Het tweetal speelde afgelopen seizoen samen bij FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties