FC Twente Nieuws

ADO ontbindt contract Bijen, verdediger kan naar FC Emmen

ADO ontbindt contract Bijen, verdediger kan naar FC Emmen

ADO Den Haag heeft het contract van Peet Bijen ontbonden. Het in financieel zwaar weer verkerende ADO lijkt Bijen niet meer te kunnen behouden. De centrumverdediger kan nu naar FC Emmen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De oud-speler van FC Twente zal niet positief terugkijken op zijn periode in Den Haag. Vanwege blessureleed kwam de Tukker slechts tot zes duels in het afgelopen seizoen. In het huidige seizoen kwam de verdediger nog helemaal niet in actie.

De voormalig aanvoerder van FC Twente zal in het hoge noorden daarom op een betere tijd hopen. De man uit Hengelo zal kunnen leunen op de 103 eredivisiewedstrijden die hij al speelde voor FC Twente en ADO Den Haag.

De centrale verdediger is overigens niet de enige speler met eredivisie-ervaring die deze zomer is vertrokken bij ADO Den Haag. Recent werd namelijk bekend dat Aaron Meijers naar Sparta vertrekt, terwijl eerder deze zomer Marko Vejinovic, Michiel Kramer, Gianni Zuiverloon, Youness Mokthar en Nasser El Khayati ook al vertrokken.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties