FC Twente Nieuws

Afvallen Cerny bij Tsjechië leidt tot ongeloof bij zaakwaarnemer en fans

Afvallen Cerny bij Tsjechië leidt tot ongeloof bij zaakwaarnemer en fans

Vaclav Cerny kreeg vandaag teleurstellend nieuws uit Tsjechië. De aanvaller van FC Twente is afgevallen voor de interlandperiode die na het treffen met ADO Den Haag op het programma staat. Een keuze die nogal wat stof heeft doen opwaaien.

De bondscoach besloot besloot te kiezen voor de meer ervaren Jan Kopic in plaats de van in topvorm verkerende Vaclav Cerny. Een keuze die op weinig begrip kan rekenen van David Nehoda, de zaakwaarnemer van Cerny. Op Twitter schreef hij kort maar krachtig: geen commentaar. Echter zijn ook Tsjechische fans teleurgesteld.

De reden is dat Kopic al meer dan een maand geen wedstrijd meer heeft gespeeld met zijn club FC Viktoria Pilsen, terwijl Cerny afgelopen maand vijf keer beslissend was vier wedstrijd. Hij scoorde zelf twee keer en gaf drie keer een assist. De meest bijzondere afgelopen zaterdag op Wout Brama.

Afvallen Cerny bij Tsjechië leidt tot ongeloof bij zaakwaarnemer en fans

Toch is er nog een geringe kans dat Cerny later deze interlandperiode aan kan sluiten want hij is op de reservelijst geplaatst. Op dit moment is het even slikken voor de rechtsbuiten die nog altijd wacht op zijn debuut voor Tsjechië.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties