FC Twente Nieuws

Agca en Sluiter tekenen eerste profcontract voor de FC Twente/Heracles Academie

Agca en Sluiter tekenen eerste profcontract voor de FC Twente/Heracles Academie

FC Twente heeft twee spelers langer aan zich weten te binden. Rohat Agca (foto) en Giovarny Sluiter hebben beide een handtekening gezet onder een contract. Het tweetal gaat komend seizoen uitkomen voor FC Twente/Heracles Onder 21.

Beide spelers maakten dit seizoen hun minuten voor FC Twente Onder19. Agca op het middenveld en Sluiter in de aanval. Beide spelers zijn 18 jaar oud en spelen al jaren voor de jeugdopleiding van FC Twente.

"Dit contract is een mooie beloning, ik heb er lang op gewacht”, vertelt Agca op de clubwebsite. “Ik heb altijd een leuke tijd in de Academie gehad en ik kijk er naar uit om er een mooi vervolg aan te geven bij Onder 21. Dit seizoen heb ik al ook vaker met het eerste team op het veld gestaan en richting het nieuwe seizoen wil ik vanuit Onder 21 zo goed mogelijk aanhaken bij de eerste selectie en hopelijk minuten maken.”


[google]

Sluiter: "Nu zo snel mogelijk die volgende stap maken en aansluiting vinden bij het eerste elftal. Ik heb altijd met veel plezier in de Academie gespeeld en het perfect naar mijn zin gehad. Volgend seizoen Onder 21. Afgelopen periode heb ik al een aantal keer met de spelers van de selectie op het veld gestaan en dan merk je dat je nog volwassener moet zijn als voetballer. Godfried Roemeratoe en Ramiz Zerrouki zijn spelers die me dan goed helpen, dat is fijn."

Harm Dieker komt over van Ajax

Eerder vandaag werd bekend dat ook Harm Dieker Onder21 gaat versterken. Hij komt over van Ajax Onder19 waar hij dit seizoen 15 wedstrijden onder de lat stond. Hij besloot zelf om te vertrekken uit Amsterdam en mag zich nu bewijzen bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties