FC Twente Nieuws

Ajax heeft geen spijt van verhuren topscorer Danilo: "Integendeel"

Ajax heeft geen spijt van verhuren topscorer Danilo: "Integendeel"

Sinds zijn komst naar Amsterdam had Danilo te kampen met flinke concurrentie. Vorig seizoen maakte hij in februari zijn debuut in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Heracles en vier dagen later mocht hij meespelen in de Europa League tegen Getafe. Danilo scoorde, maar speelde sindsdien geen minuut meer bij Ajax.

Afgelopen zomer viel de keuze op een verhuurperiode bij FC Twente en inmiddels is Danilo de topscorer van de eredivisie. Toch heeft Ajax geen spijt dat ze de Braziliaan tijdelijk hebben laten gaan.

"Nee, in tegendeel", zo laat VI clubwatcher Freek Jansen weten bij Studio Voetbal. "Ze zijn blij dat het zo gaat met hem. Hij kwam bij Ajax ook niet in het stuk voor. Hij was vijfde spits aan het begin van het seizoen en toen hebben ze gekeken of ze hem moesten verhuren. En dan is dit de perfecte oplossing."

"Hij heeft nog een contract voor anderhalf jaar en ze hebben met hem een Botman-constructie gedaan. Mocht hij worden verkocht dan krijgt FC Twente ook nog een deel van de transfersom. Hij loopt al wat jaren rond in Amsterdam, maar hij is nooit echt in het stuk voorgekomen."

[google]

Of hier na dit seizoen verandering in komt moet nog blijken. De kans is groot dat er een plekje vrij komt in de selectie van Ajax als Huntelaar de kicksen definitief aan de wilgen hangt. Echter heeft hij dit besluit nog niet genomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties