FC Twente Nieuws

Ajax-huurling Salah-Eddine imponeert: "Jammer dat Twente die niet vast kan leggen"

Ajax-huurling Salah-Eddine imponeert: "Jammer dat Twente die niet vast kan leggen"

Ondanks de slechte wedstrijd tegen Cambuur, was er nog wel een lichtpuntje aan de kant van FC Twente. Ajax-huurling Anass Salah-Eddine moest noodgedwongen invallen omdat Smal last had van duizeligheid. De jongeling deed het uitstekend en liet zien dat FC Twente zich geen zorgen hoeft te maken als Smal een keer wegvalt.

Vaclav Cerny was geschorst en zag de wedstrijd op televisie. Hij was ook onder de indruk van de prestatie van zijn 20-jarige collega. "Super! Ik was vergeten dat we vandaag vrij waren en dacht: ik zie hem vandaag. Maar ik zat echt te denken aan een belletje of een appje, want ik zag het natuurlijk vanaf de tv. Hij heeft het heel goed opgepakt", aldus de rechtsbuiten aan tafel bij Voetbaltijd.

"Hoe mooi is het dat je twee jongens hebt die zo'n wedstrijd op de mat kunnen leggen. Hij speelt amper en dan speelt hij zo. Echt heel mooi om te zien." Wagelaar zag duidelijk de Ajax-school terug. Cerny: "Je ziet gewoon bepaalde dingen als hij aan de bal is. Het voetballend denken, maar ook de uitvoering. Het is echt een hele goede speler."

Er is alleen één nadeel en dat is dat hij niet onder contract staat bij FC Twente, maar tot 2025 vast ligt bij Ajax. Vlak voor hij zijn huurcontract tekende bij FC Twente, verlengde de linksback zijn contract bij Ajax. Wagelaar had het graag anders gezien. "Jammer dat ze die niet vast kunnen leggen. Tenminste, hoe het er nu naar uitziet wordt het heel moeilijk. Maar het is wel een hele goede speler. En Ajax 1 wordt misschien wel moeilijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties