FC Twente Nieuws

Ajax-speelsters kijken vol vertrouwen uit naar 'eerste finale' in de Veste

Ajax-speelsters kijken vol vertrouwen uit naar 'eerste finale' in de Veste

Vandaag staat er een cruciale wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie op het programma. FC Twente Vrouwen ontvangt Ajax in De Grolsch Veste. Beide ploegen wisten al hun eredivisiewedstrijden dit seizoen nog te winnen. De trainster en speelsters van Ajax kijken uit naar het duel en gaan er vol goede moed in.

"Het is een wedstrijd tussen twee teams die nog geen punten hebben verloren", vertelt Ajax-trainster Suzanne Bakker op de officiële website van Ajax. "We kijken ernaar uit en hebben er enorm veel zin in."

Speelster Chasity Grant deelt deze mening. "Ik heb superveel zin in die wedstrijd. We weten gewoon dat we alles moeten geven om die wedstrijd over de streep te trekken. Twente heeft ook een goede ploeg en doet het ook goed, daar kan je niet omheen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen", aldus de lachende Grant.

Ajax-sterspeelster Victoria Pelova heeft een duidelijk doel voor ogen. "Ik wil gewoon winnen. Daar gaat het om. Het maakte me niet uit hoe. We spelen twee keer tegen Twente. Dit is wel een soort van de eerste finale", besluit Pelova.

Om 12:15 uur begint het duel tussen FC Twente Vrouwen en Ajax. Er zijn al meer dan 3.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd en er zijn nog altijd tickets te koop voor deze absolute kraker in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Kom ook onze vrouwen steunen in dé klassieker! Bestel hier je tickets. Het duel wordt ook live uitgezonden op ESPN 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties