FC Twente Nieuws

Ajax toont zich slechte verliezer: "Tekent de kleinheid van Ajax"

Ajax toont zich slechte verliezer: "Tekent de kleinheid van Ajax"

Na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente probeerde Jan Streuer zich bij de selectie en technische staf te voegen in de Johan Cruijff ArenA. Dit ging niet zonder slag of stoot want de beveiliging hield de technisch directeur van de Tukkers enige tijd tegen.

"Ze waren sjachrijnig daar in de Arena", zo blikt journalist Tijmen van Wissing terug op RTV Oost. "Na afloop wilde Jan Streuer naar de kleedkamer. Die boekte zijn mooiste overwinning als technisch directeur en wilde dat vieren met de technische staf en de spelers. Maar hij had niet de juiste accreditatie."

"Die man heeft in de vrieskou een half uur lang diverse omwegen genomen om uiteindelijk alsnog binnen te komen. Streuer werd iedere keer tegengehouden door de stewards, dat was wel grappig om te zien."

"Maar hij was zo sjachrijnig, ik had echt met hem te doen daar op het ArenAdeck. Hij kreeg op een gegeven moment zelfs vier accreditaties, dat was echt heel triest. Dat tekent dan wel weer de kleinheid van Ajax", besluit Van Wissing kritisch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties