FC Twente Nieuws

Alex Pastoor op zijn hoede na bekijken wedstrijd FC Twente: "Dat vond ik er prima uitzien"

Alex Pastoor op zijn hoede na bekijken wedstrijd FC Twente: "Dat vond ik er prima uitzien"

Morgen vindt de wedstrijd plaats tussen FC Twente en Sparta Rotterdam. Uit bij Sparta hoopt de ploeg van René Hake alles te kunnen geven en nog twee maal te winnen dit seizoen. De Rotterdammers hebben hele andere problemen en zullen daarom gebrand zijn op het behalen van de winst. In een uitverkocht stadion belooft het een spetterende wedstrijd te worden tussen twee ploegen die alles zullen doen voor de volle buit.

[google] De ploeg uit Rotterdam komt net terug van een trainingskamp in Noord-Brabant en dat zou volgens de trainer wel eens een positieve uitwerking kunnen hebben. "Je gaat er geen wedstrijden mee winnen, maar het kan verfrissend werken", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. Alex Pastoor heeft daarnaast optimaal gebruik gemaakt van het feit dat er vorig weekend niet gespeeld werd en gaat vol vertrouwen richting het uitverkochte thuisduel met FC Twente.

De oefenmeester is zich er tevens van bewust dat FC Twente eigenlijk nergens meer om speelt. Toch waakt hij voor onderschatting. "Ik vind het een goed voetballende en goed georganiseerde ploeg met veel talenten. Er zitten veel buitenlandse jongens in. De wedstrijd tegen AZ heb ik live gekeken en dat vond ik er prima uit zien, daar kon ik niet aan af zien dat ze nergens om spelen"

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties