FC Twente Nieuws

"Als FC Twente wint, dan komt het niet omdat Overmars is opgestapt"

"Als FC Twente wint, dan komt het niet omdat Overmars is opgestapt"

De wedstrijd tussen Ajax en FC Twente is de afsluiter van speelronde 22 in de eredivisie. De nummer één en vier van de competitie mogen uit gaan maken wie dit seizoen de beste van de twee is. De heenwedstrijd in Enschede eindigde in een 1-1 gelijkspel door een weergaloze treffer van Pröpper. Kan FC Twente opnieuw stunten?

Het is niet onmogelijk want ook vorig seizoen wist FC Twente te winnen in de Johan Cruijff ArenA. Toen was het Queensy Menig die beide Twentse doelpunten voor zijn rekening nam. Dit seizoen is de verdediging van Ajax een stuk lastiger te passeren want in totaal moest Pasveer nog maar vijf keer de bal uit het netje halen.

Toch is de situatie deze keer anders. De club Ajax staat in brand na het ontslag van marc Overmars en de onthullingen van een aantal (oud-)werknemers eerder deze week in het NRC. Hierbij werd ook een Ajax-speler beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Toch denkt clubwatcher Ten Voorde dat de ontstane situatie geen invloed heeft op de spelers van de Amsterdammers.

"Je denkt toch niet dat Anthony last heeft dat de directeur van Ajax is opgestapt?", zo zegt hij tijdens de podcast Ballen Verstand. "Als je ze aan hun portemonnee komt, dan raakt het ze wel. Maar voor de rest…"

"Anthony denkt bij Overmars: dat is de man die de handtekening onder mijn contract zet waardoor ik een aardig salaris heb. Ajax speelde een geweldige wedstrijd tegen Vitesse. Ik denk dat als FC Twente daar zondag wint met 3-0, dan komt het niet omdat Marc Overmars is opgestapt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties