FC Twente Nieuws

"Als je wil promoveren, moet je in de winterstop een nieuwe spits halen"

"Als je wil promoveren, moet je in de winterstop een nieuwe spits halen"

FC Twente ging zondagmiddag met 0-1 onderuit tegen Go Ahead Eagles. Vlak voor rust besloot verdediger Ricardinho voor Sinterklaas te spelen door een doelpunt weg te geven aan de Deventenaren, waarna FC Twente zich in de tweede helft niet wist te herpakken. De ploeg van trainer Marino Pusic had echter genoeg kansen op de gelijkmaker, zo weet ook clubwatcher Leon ten Voorde.

"Zullen de supporters van FC Twente boos op mij worden als ik zeg dat ik de tweede helft helemaal niet zo slecht vond?", vraagt Ten Voorde zich af bij de TC Tubantia. "Ik vond ze de hele wedstrijd wel beter dan Go Ahead, maar voetbal is een sport van momenten."

[google]

In de slotfase kreeg Jari Oosterwijk nog een grote kans op een late treffer, echter wist hij deze niet te verzilveren. "Als je wil promoveren, moet je in de winterstop een nieuwe spits halen", vervolgt Ten Voorde. "Op de spaarzame momenten dat Twente echt dreigend in de zestien was, zag je dat daar kwaliteit ontbreekt", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties