FC Twente Nieuws

Andersen voelt 'andere druk' in Lyon: "Met alle respect voor FC Twente"

Andersen voelt 'andere druk' in Lyon: "Met alle respect voor FC Twente"

Joachim Andersen verkaste afgelopen zomer voor circa 24 miljoen euro van UC Sampdoria naar Olympique Lyon. De voormalig FC Twente-verdediger heeft gemerkt dat de sfeer bij zijn nieuwe werkgever behoorlijk 'anders' is dan hij gewend was.

"Met alle respect voor FC Twente en Sampdoria, de verwachtingen waren simpelweg dat we niet elke wedstrijd zouden winnen", vertelt Andersen in gesprek met het Deense DR. "Zo is het wel in Lyon. Als we niet winnen, morsen we meteen dure punten. Je moet eraan wennen, het is een heel ander soort druk."

[google]

Eerder deze week werd trainer Sylvinho door de Franse club ontslagen wegens tegenvallende resultaten. "Ik heb het twee keer meegemaakt bij FC Twente, dus voor mij is het niet nieuw meer. Aanvankelijk zorgt het altijd voor chaos en verwarring binnen het team, maar hopelijk komt er binnen een paar dagen een nieuwe trainer", aldus Andersen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties