FC Twente Nieuws

André Manuel furieus: "Gefrustreerde gifkikker"

André Manuel furieus: "Gefrustreerde gifkikker"

FC Twente is haar gunfactor volledig kwijtgeraakt. Daarnaast ontvangen de Tukkers straf na straf en hopen veel Eredivisieclubs dat de licentie wordt ingetrokken. Hondstrouwe supporter André Manuel deelt in De Volkskrant een flinke sneer uit.

"Die euforie maakte blind. Iedereen gunde het FC Twente zo. Al vindt geloof ik één man in Nederland dat het kampioenschap alsnog naar Ajax moet: Martin Jol, de meest gefrustreerde gifkikker in de historie van het Nederlandse voetbal. Onzin. Terwijl het kampioenschap oprecht is verkregen. De problemen ontstonden erna." aldus André Manuel in gesprek met De Volkskrant.

[google] De roekeloze uitspraken van Bert van Oostveen maken André Manuel nog veel bozer. "Dat is toch de man die ons met Danny Blind als bondscoach heeft opgezadeld? Volstrekt ongeschikt, die man." Het lijkt er momenteel zelfs op dat de KNVB er van geniet om straffen uit te delen aan FC Twente. "FC Twente is een mooie bliksemafleider voor alles wat er nog meer mis is in de voetballerij: een Chinees die een jaar wacht met geld overmaken, Vitesse waarbij volstrekt onduidelijk is hoe dat allemaal in elkaar zit, de gemeente Eindhoven die voor 48 miljoen de grond van het PSV-stadion koopt. Wat is er dan makkelijker om een omhooggevallen provincieclubje keihard te straffen?" vervolgt hij.

André Manuel voorspelt weinig goeds voor de komende maanden. FC Twente bungelt boven de afgrond en hij verwacht dat de KNVB uiteindelijk het zijden draadje zal doorknippen. "Dan is de licentie weg, maar Twente nog niet. Er zullen dan vast maatschappelijke initiatieven komen die FC Twente 2016 gaan oprichten. Of FC Twente Blut of hoe ze de club ook gaan noemen. Dan beginnen we net als Beerschot en Glasgow Rangers gewoon weer bij de amateurs." besluit André Manuel.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties