FC Twente Nieuws

Ardesch zonder twijfel: "Vak P is onmisbaar voor de spelers"

Ardesch zonder twijfel: "Vak P is onmisbaar voor de spelers"

Afgelopen vrijdag wist de ploeg van René Hake de tweede overwinning te boeken van het seizoen 2017-2018. Een belangrijke zege want de achterstand op het linker rijtje is hiermee teruggebracht naar slechts vier punten. Ondanks alle problemen rondom de vereniging, stond ook Vak P weer de volle 90 minuten achter de ploeg. Tijdens de ereronde ontstond er een waar feestje tussen de spelersgroep en de fanatieke supporters. Het toonde wederom aan hoe belangrijk de support is voor de spelersgroep.

[google]Met de beelden nog vers op het netvlies legden we voormalig FC Twente doelman Hennie Ardesch de volgende stelling voor: Vrijdag liet Vak P zien dat het een onmisbare schakel is. Ardesch is het eens met de stelling en is van mening dat Vak P een onmisbare schakel is in de Grolsch Veste.

"Zoals in het oude Diekman Vak Q onmisbaar was, destijds met als sfeermakers de Diekmennekes wat ons als spelers een extra kick gaf, zo zullen de huidige spelers door middel van Vak P hetzelfde ervaren", zo laat Ardesch weten in gesprek met Twente Insite. "Vak P is niet alleen onmisbaar voor de spelers als extra motivatie, maar ook het aanwezige publiek geniet altijd van de sfeer en de acties die ze uitvoeren met sfeerdoeken."

Foto: Orange Pictures
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties